Akpet Akaryakıt Dağıtım A.Ş. / Akpet Gaz A.Ş. – Yazıcı Alımı, Sayfa Başı Ödemeli ve Servis Hizmeti Alım ihalesi

Davet Mektubu

İşbu mektubumuzla AKPET Akaryakıt Dağıtım A.Ş. ve Akpet Gaz A.Ş. – Yazıcı Alımı, Sayfa Başı Ödemeli ve Servis Hizmeti Alım ihalesi için açık, iki aşamalı ihaleye sizi davet etmekteyiz.

Genel özellikler

Tüm yazıcılar aynı marka olacaktır.  Lazer teknolojisine sahip olmalıdır. Yazıcılar renkli dokunmatik ekranlı kullanıcı paneline sahip olacaktır. Yazıcılar lazer baskı sistemleri için üretilmiş olan zarf, etiket, asetat v.b. özel medya türlerine de baskı yapabilecektir. Yazıcılarda dahili olarak bulunan fotokopi ünitesi ile tek tabaka kağıda ek olarak kitap, dergi, magazin gibi üç boyutlu cisimlerden de rahatlıkla fotokopi çekebilir olacaktır. Yazıcılar tepsiden veya çekmeceden otomatik kağıt beslemeli olacaktır. Kağıt tepsisi veya çekmecesi ile kağıt beslemedeki en son tabaka kağıda kadar yazıcılar otomatik bir şekilde kağıdı alacaktır. Yazıcılar önlü arkalı (dubleks) baskı yapabilecektir. Yazıcının dubleks baskı özelliği cihaz üzerinde dahili olacaktır. Yazıcı dubleks baskı için ilave tepsi v.b. ekipmanlara ihtiyaç duymayacaktır. Makinede en az 250 sayfa kapasiteli universal kağıt çekmecesi ve en az 100 sayfa kapasiteli by-pass olmalıdır. Yazıcılarda RADF (çevirmeli çift taraflı tarama yapabilen otomatik döküman besleyici) ünite olmalıdır. Tarama besleme ünitesi olmalı ve kapasitesi 50 olmalı. Makine bir orijinalden 999 adet kopyalayabilmelidir. Yazıcı ve tarayıcılar SAP ile uyumlu çalışabilmelidir ve SAP programının desteklediği kayıtlı cihaz listesinde yer almalıdır. Yazıcıların minumun belleği 1,5 gb olmalı. Yazıcılar Gigabit Ethernet ( 10BaseT/100Base-TX/1000BaseT) sahip olmalıdır. Teklif edilen yazılım ve donanımlar için Türkçe Ve RUSÇA karakter uyumsuzluğu olmayacaktır. Teklif edilen cihazlar orijinal ve kullanılmamış olacak, standart olarak gelen bileşenlerinde çıkartma veya azaltma yapılmayacaktır. Cihaz gerçek donanımsal olarak en az 600x600 dpi çözünürlükte çıktı verecektir. Cihazın Tarayıcı çözünürlüğü gerçekte en az 600x600 dpi olacaktır. Cihazın kopya çözünürlüğü en az 600 x 600 dpi olacaktır. Makinelerin enerji girişleri UPS ile uyumlu olmalıdır. Cihazda doldurma toner ya da muadil toner kullanılmayacaktır. Yazıcı ve tarayıcılar SAP ile uyumlu çalışabilmelidir. Tüm kart okuyucular Mifare kartları destekleyecektir. Diğer Baskı özellikleri Teknik Şartnamede yer almaktadır. Sözleşme süresi 3 yıl


Organizatör (İşveren): 
Akpet Akaryakıt Dağıtım A.Ş.
Posta adresi: Akatlar Mah., Ebulula Mardin Cd, Maya Park Tower 1, No.22, Beşiktaş, İstanbul, 34335
 
İhale tarihleri aşağıdaki gibidir:
İhale katılımı için siteye son kayıt tarihi:    
  21.11.2023
İhale dokümanların teslim etme son tarihi: 
  05.12.2023

Teknik Değerlendirmenin (1.aşama) tarihi:   07.12.2023 İşveren adresinde yapılacaktır. Kayıtlı İstekli temsilcilerin bulunması zorunlu değildir. Açık eksiltmeler (2. aşama) online görüntülü olup tarih ve saat bilgisi ayrıca bildirilecektir.

 
İhale numarası: № AK-TEP-T26

İhale katılımı için http://www.lukoil.com.tr/Auction/1 ‘LUKOIL İHALELERİ’ bölümde başvuru yapıldıktan ve ihale başvuru süresi dolduktan sonra, ihale dokümantasyonu e-mail ile gönderilecektir. İhale teklifleri Murat Köse adına, Akatlar Mah., Ebulula Mardin Cd, Maya Park Tower 1, No.22, Beşiktaş, İstanbul, 34335, tel: 0 (212) 376 66 00 adrese teslim edilecektir. 

İhale dokümantasyonu hazırlama konusunda İhale Müdürü Murat Köse MKose@lukoil.com.tr  veya 0(212) 376 66 00 (dah. 6612) iletişim bilgilerden destek alabilirsiniz.

Sözleşme, Teknik Şartname ve Proje uygulama konusunda Bilgi İşlem Uzmanı TYildiz@lukoil.com.tr veya 0(212) 376 66 00 (dah. 6686) iletişim bilgilerden destek alabilirsiniz.


İsteklilerin özel dikkatine:  
İsteklerin aşağıda yer alan İhale Başvuru Formu ’nu doldurulması rica olunur. Başvuru formlarının kayıt yapılmasıyla ilgili bir sıkıntı yaşanmaması adına başvuru formunun ulaşıp ulaşmadığını e-mail ile teyit etmeniz rica olunur.

Saygılarımızla,

AKPET İhale Komisyonu